Over mij

Over mij

Ik ben Ingrid Joost en ik ben al 15 jaren sales manager en ik werk voor verschillende bedrijven. Het is voor mij altijd een uitdaging geweest om met mijn kennis en ervaring aan de slag te gaan voor verschillende bedrijven en hun producten en diensten te verkopen aan verschillende klanten.

Als ik voor langere tijd gecontracteerd ben door een bepaald bedrijf geef ik dan ook leiding aan een team van commerciële mensen. Daaronder kunnen vallen accountmanagers of vertegenwoordigers.  Ik ben aan de leiding verantwoording verschuldigd over de commerciële resultaten van het team.

Als salesmanager ben ik verantwoordelijk voor het halen van de gestelde targets van het bedrijf. De juiste koers moet worden uitgestippeld zodat de commerciële mensen van het bedrijf precies weten wat ze moeten doen. ook voer ik controles uit op de gehaalde targets en stel ik rapporten op die bestemd zijn voor de leiding van het bedrijf.

Natuurlijk moet ik als salesmanager mijn team ten alle tijden bijstaan en motiveren en moet ik regelmatig motivatie sessies houden. Dan ben ik verzekerd van een goed draaiend team.

Om sales manager te worden zal je eerst je studie moeten afronden.  Tegelijkertijd zal je ook stage moeten lopen om zo ervaring op te doen. met mijn artikelen wil ik mensen motiveren om het beste uit zich zelf te halen. Het worden van salesmanager is een leuke job. En jij kan het ook.

 

Verder interesseer ik me heel erg in de laatste ontwikkelingen in Europa. Omdat mijn familie gek van me wordt omdat ik altijd maar hier over praat,  besloot ik om hier een website over te starten. Ik hoop dat je het leuk vindt en dat je met veel plezier mijn blogs zult lezen.